Marka Adı: | HSTECH |
Model Numarası: | HS-T350 |
Moq: | 1 PC |
fiyat: | 145 usd/pc |
Ödeme Şartları: | T/T, Western Union, MoneyGram |
Tedarik Yeteneği: | ayda 500 adet |
Paslanmaz çelik Nemden Temiz Korozyona Dirençli PCB Depolama Devriye Aracı
Tanıtım
Anti-statik döngü arabası ayrıca PCB kart döngü arabası, transfer arabası, depolama kamyonu vb. olarak da adlandırılır.
SMT işleme, makine, otomotiv, aydınlatma endüstrisi, elektronik ve diğer üretim işletmelerinde yaygın olarak kullanılır.ve PCB'leri yönetmek kolay.Anti-statik malzemelerden ve sabit paslanmaz çelik yapısından yapılmış döner, 4 adet 360 derecelik dönme tekerleği ile donatılmış, taşımak, aktarmak, depolamak için çok uygun,SMT üretim fabrikalarında akıllı malzeme yönetiminin bir parçası..
Spesifikasyon
Model | HS-T350 |
Genel boyut | 850*540*1260mm, |
Uygun PCB boyutu | En fazla genişliği 350mm veya isteğe bağlı olarak 460mm |
Standart katman | 3 katman |
PCB depolama kapasitesi | Standart maksimum 300 adet. |
Yan plaka malzemesi | İletici lifli PP bileşiği |
Yan plaka tipi | Enjeksiyon kalıbı |
Trolley çerçeve raf malzemeleri | Paslanmaz çelik |
Trolley çerçeve rafı | Quare türü |
Geniş ayarlama yöntemi | El ile ayarlama / vida ayarlama |
Yan yönlendirme yuvası | Derinlik 3,0 mm, genişlik 5,0 mm, mesafe 10 mm |
Yüzey direnci | 106Ω-109Ω |
Isı direnci | 80 °C/120 °C/200 °C |
Geniş ayarlama | Düğüm Takipçisi / Klipler |
Üst ve alt taban paneli | Metal malzeme |
Türü | Anti-statik |
Tek ağırlık | 30kg |
Özellikleri
1Zehirli olmayan, kokusuz, nem geçirmez, korozyona dayanıklı, esnek, dayanıklı, ayarlanabilir ve muhteşem bir görünüm.
2, PCB arabası maksimum 100kg yükleyebilir, daha yüksek gereksinim için de mevcut müşteriye bağlı.
3, 10'un 6'dan 10'a yükseltilmiş 9'uncu gücündeki anti-statik yüzey direnci, yüzey iletkenlik direnci 4'ten 10'a yükseltilmiş 6'nın altında 10'dur.
4Her katman numara ile işaretlenmiş, kolay yönetim.
5, tümü paslanmaz çelikten yapılmış ve aksesuarlar tam ve çeşitlidir ve üretim kapasitesi güçlüdür.Çerçeve boyutu ve ray yuva sayısı müşteri gereksinimlerine göre özelleştirilebilir.
6, Rack toksik değildir, kokusuz, nem geçirmez, korozyona dayanıklı, dayanıklı, ayrıca yığılabilir.
7Standart maksimum 300 adet depolama kapasitesi, özelleştirilmiş de mevcut.
8, Tüm araba hareket edebilir, tekerlekler anti-statiktir ve dört tekerlek (ikisi frenli).
9, Kurulumu ve sökümü kolay, değiştirme ve bakım için uygun.
Uygulama
Bu anti-statik PCB dönüştürme aracı, SMT işleme, makine, otomotiv, ev aletleri, hafif endüstri, elektronik ve diğer üretim işletmelerinde yaygın olarak kullanılır.,yağ, kir, toksik olmayan ve tatsız. PCB kartını depolamak için kullanılabilir, temizlenmesi kolay ve PCB kartı döngüsü için uygundur. kolay yönetim için düzgün bir şekilde yığılmış.Makul tasarımı ve mükemmel kalitesi taşıma için uygundur, dağıtım, depolama, dağıtım ve SMT fabrika lojistiklerinde işleme.